Home « Forum « Bug Report and Feature Requests

Forum: Bug Report and Feature Requests

Bug or me

ian181

Just noticed that the date format has gone to y/m/d instead of my usual d/m/y time is still my local time

Lazeez Jiddan (Webmaster)

@ian181

The site tells your browser to display the time in your local (system chosen) format.

So you must have changed the system's setting for date format on your computer.

Ernest Bywater

not only does my system still use the local format, it still shows it in the North American future. i.e. this post is happening at 14:13 hours on Wed 16 Aug 2017 my time and it shows the original post as 11:52 hours on 16 Aug 2017.

Replies:   ian181  madnige
ian181

@Ernest Bywater

I was hoping you would reply EB because your in Australia too.All other sites eg BTFH and outlook are showing correct format so it is back to the drawing board for me

Ernest Bywater

At this point I'd try clearing all my cookies, logging out of SoL, closing the browser, reopen the browser, and log back in. If it's a cookie or corrupt Javascript, that should clear it for you. After that is may be you system time / date format setting needs adjusting.

awnlee jawking

@ian181

Please don't say the thread title out loud :(

AJ

Replies:   Ernest Bywater
Ernest Bywater

@awnlee jawking

Please don't say the thread title out loud :(


weeeel, that's actually used as an exclamaition of srprise in some countries, like Australia - which is where Ian and I are from. Many of those Brit migrants taught it to us.

madnige
Updated:

@Ernest Bywater


not only does my system still use the local format, it still shows it in the North American future. i.e. this post is happening at 14:13 hours on Wed 16 Aug 2017 my time and it shows the original post as 11:52 hours on 16 Aug 2017.


From here in the UK your post was at 05:15:02 BST and the first post at 02:52:07; take off one hour to get the standard GMT (Zulu)
ETA: and this post is marked 16/08/2017, 12:35:25 (BST)

@ian181

Could it have been a software update which changed the default format?

Back to Top