Home « Forum « Bug Report and Feature Requests

Forum: Bug Report and Feature Requests

Can't log into

ISAS

I can't log into the site anymore. Every time I click the login button, it cycles me back to whatever page I clicked it on. And when I linked to it from a fresh browser in safe mode and entered my details, it took me to the main page of the site but still not logged in. Help!

Jim S

@ISAS

I can't log into the site anymore. Every time I click the login button, it cycles me back to whatever page I clicked it on. And when I linked to it from a fresh browser in safe mode and entered my details, it took me to the main page of the site but still not logged in. Help!

I thought you can't post to The Forum unless you're logged in.

Replies:   ISAS
ISAS

@Jim S

Add that to the list of weird.

It assigned my username an let me post but front page still reads 'Log In' and all the normal stuff non-signed in members would see.

I couldn't view your reply till I signed in on a different device. I need site access on my pc however.

Lazeez Jiddan (Webmaster)

@ISAS

clear your browser's cache. You're logged in but your browser isn't fetching a fresh page from site and keeps pulling the same cached unlogged page.

ISAS

Yeah, I did that ages ago along with other fixes intended to fix login issues that I found on google. I also deleted a cookie master file in the FireFox profiles. Didn't do anything.

Problem is, its affecting ALL browsers I try to use, which tells me its not an issue with a cookie since I don't think browsers share them, especially newly installed ones I used to try get around the problem.

Lazeez Jiddan (Webmaster)
Updated:

@ISAS


Problem is, its affecting ALL browsers I try to use, which tells me its not an issue with a cookie since I don't think browsers share them, especially newly installed ones I used to try get around the problem.


if that's the case, then the problem is from your ISP. They must be using a misconfigured proxy server to save on bandwidth and that proxy keeps giving you the same page from its cache.

Replies:   ISAS
ISAS
Updated:

@Lazeez Jiddan (Webmaster)

If it was my ISP wouldn't I be having the same issue on ALL devices connected to my internet, such as the one I'm using to type this since its on the same connection.

Edit- Nevermind, thanks to your suggesting it might be an ISP matter, I jumped into my router. Turns out during a reset I had to do last time I couldn't get a DNS server connection, my routers firewall filters had been reset and were blocking things.

All golden here. Thanks.

Back to Top