Home « Forum « Bug Report and Feature Requests

Forum: Bug Report and Feature Requests

Got an email link for a message not in the system: how do I respond?

Crumbly Writer

I got a message, delivered to my email as I specified in my settings, only the original doesn't exist in the messaging system. If I respond via email, it never reaches the user. I'm not sure how he sent it, it wasn't via a reply message, so I'm guessing he hit the email link under my name.

Is there some way to reply to those messages?

Lazeez Jiddan (Webmaster)

@Crumbly Writer

It seems there is a glitch somewhere causing this. I never encountered it in my testing.

Send me a copy of that message to my email so that I see if I can figure out what's going on.

Replies:   Crumbly Writer
Crumbly Writer

@Lazeez Jiddan (Webmaster)

Send me a copy of that message to my email so that I see if I can figure out what's going on.

Sent it. Hope it helps, but since SOL didn't store the original, and this one provides no real clues where it came from or how it was processed, I doubt it'll help.

Replies:   Michael Loucks
Michael Loucks

@Crumbly Writer

Sent it. Hope it helps, but since SOL didn't store the original, and this one provides no real clues where it came from or how it was processed, I doubt it'll help.


I did the same thing and Lazeez seems to have restored the message (at least it appeared in the Inbox)...

Replies:   Crumbly Writer
Crumbly Writer

@Michael Loucks

I did the same thing and Lazeez seems to have restored the message (at least it appeared in the Inbox)...

I've been waiting for mine to appear, but my setting are to send all messages immediately. I'm guessing this is a persnickety bug!

Back to Top